Cell phone watch

Utanpå så ser det ut som en vanlig digital klocka, men öppnar man den så är den en riktig, fungerande touchscreen mobil, man kan till och med kolla på videos.





en sån skulle väl inte sitta helt fel?, liten och smidig (Y)

Gigantic gum

Simone Decker, är en begåvad konstnär som bor och arbetar i Frankfurt, hon har skapat en serie unika skulpturer som ser ut som gigantiska tuggummin.


Det ser ju rätt coolt ut faktiskt, eller vad tycker ni?








Morsning korsning

Jag vaknade för en timme sen ungefär, ändå, men det är sommarlov nu så då gör de inget om man sover lite längre.
Jag bloggade inget igår..sorry, men det hände inget speiellt i vilket fall, jag tvingade dock ner jessica till pizzerian tyvärr hade hon inga pengar så hon fick kolla på när jag åt, men jag var faktiskt generös nog och låta henne smaka (Y) =).
Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, jag får helt enkelt ta dagen som den kommer.

Vad ska mina söta läsare hitta på idag?




2 till bilder fotade av Adam Burton, han är fantastisk





Thea goes happy

Asså shit, jag kan inte riktigt beskriva känslan jag känner just nu, lycklig, glad, förväntansfull, ja..allt på en och samma gång.
Jag har nämligen pratat ut med simon, mitt ex, så nu känns allt så bra. Vi har kommit överens om att träffas när han kommer hem den 8:e augusti, då ska han få lite saker som han har glömt och så. Vi ska också försöka vara kompisar, och förhoppningsvis om allt går enligt planerna kommer vi en dag vara bästa kompisar som kan prata om allt, för visst kan man väl vara bästis med sitt ex om man verkliger anstränger sig?. I vilket fall så känner vi oss båda väldigt lugna och glada nu. Han var väldigt tacksam för att jag ville prata med honom och han bad om ursäkt för allt.


Btw så har jag hittat en underbar natur/landskaps fotograf vid namn Adam Burton här är 2 av bilderna han han fotat, visst är dom vackra, om man ändå kunde vara så bra på att fotografera.




Du är inte värd mina tårar

Den där tåren som alltid kommer vid fel tillfälle, som ingen egentligen vill veta av eller vara i närheten av, den som alla kommer prata om, den som kommer att komma tillbaka, hårdare och svårare för varje gång, den tåren har du orsakat, med alla dina ord, dina svek och dina lögner.









Zombie

För ett tag sen när jag var inne på youtube och sökte på låten Cranberries Zombie så kom det upp folk som hade gjort covers på låten så jag random klickade på en tjej, (det är videon här neranför) vid namn iliketochewit86 hon heter Kellie Woods och hon är helt underbar, jag blev som förälskad på nytt när jag hörde hur vackert hon sjöng. Hon har gjort ganska många covers, konstigt nog har jag inte hört henne innan i vilket fall så kan jag inte sluta lyssna på den här låten så enyoy och förhoppningsvis tycker ni den är lika fin som jag tycker ;).

Cranberries zombie cover (by Kellie Woods)


En ny dag

Morning Morning!, en ny dag med nya friska tag..börjar må lite bättre nu så det känns skönt, det var skönt att få spendera lite egen tid med sig själv igår det behöver man som sagt ibland.
Idag så ska jag träffa söta Ida, det var allt ett bra tag sen, har saknat henne väldigt mycket nu det senaste. Bara att få sitta ner och prata igenom allt som har hänt i sommar och så det kommer säkert bli trevligt. Annars ska jag inte göra något speciellt idag. Många av er tyckte att jag skulle lägga ner mitt ex saker i en låda och ha under sängen eller i ett förråd för även om det inte känns så bra att ha kvar sakerna nu så kan det vara kul att ta fram den lilla lådan i framtiden och minnas tillbaka alla glada och lyckliga stunder som vi faktiskt hade, så det kanske man ska ta och göra sen idag?.


Ska ni bara va hemma och chilla ller ska ni göra något speciellt idag/ikväll?..tell me



Lilla jag

ändrade planer

Festen inställd, kanske lika bra det. Jag kan behöva få vara lite för mig själv nu, funderar på att ta ett långt och skönt bubbelbad, bara få lugna ner mig, smälta allt som har hänt det senaste och bara tänka på mig själv för en stund.
Stänga av mobilen ikväll kanske vore något också?. Jag hoppas ni har haft en trevlig dag och får förhoppningsvis en ännu trevligare och roligare kväll!.


Foto taget av mig


She lays in an empty room, unconscious, as the day passes her by

And he did it once again

Hejsan bloggen!, det har gått en väldigt lång period utan att jag har skrivit några inlägg, men det är såhär jag har vart upptagen med kärleken, eller ja vad man nu ska kalla det för. Iallafall det var min första kärlek och nu kan jag säga som så många andra har sagt/säger, kärlek är skit. Man blir bara sårad, ledsen, besviken, förbannad. Jag tror inte man blir lycklig förens man har hittat sin ''rätta''.
Det började konstigt från början, han charmade mig och till slut var jag fast, jag visste att det det var en stor risk jag var tvungen att ta för att få va med han, jag visste mycket väl att han kunde såra mig precis som han har gjort mot alla andra sina flickvänner. Men jag kände att jag ville ta risken, jag ville va med honom, jag ville bli älskad och jag ville ge min kärlek till honom. Men vad händer?, jo på två månader ungefär så gör vi slut två gånger, jag var tydlig från början och sa att han bara skulle få en chans, en chans!..men jag älskade honom och jag gav tyvärr efter så han fick en till. Men allt kändes inte bra, jag ville va fri ett tag så jag gjorde slut. Men det höll inte länge..va kan det va? 2 veckor, 1,5 kanske, jag saknade han för mycket så jag tänkte ta tillbaka honom. Men helt plötsligt är det som en blixt slår ner och jag får ett sms, jag får veta att har gjort det igen under den tiden vi var ihop första gången. Mitt hjärta krossades så totalt. Han var ett svin, det lilla själviska svinet som mina kompisar varnade mig för, jag skulle ha lyssnat, jag ångrar mig så sjukt mycket nu. Men ändå..konstigt no älskar jag honom, vad är det för fel på mig?, är det mänskligt att känna såhär?.
Jag vet att just nu sitter och strular med en annan tjej..

så detta är anledningen till varför jag inte har haft tid att skriva, det har vart för mycket drama..haha.


RSS 2.0