Shake U

Var ju ett tag sen jag hade ''dagens låt'' så nu slänger jag in denna helt nya låten med her bright skies, väldigt bra må jag säga (Y).

Nä. nu ska jag ta och leta upp lite kläder jag kan ha på spelningen, fast lär ju bli rätt svårt att hitta någonting i mitt sjukt stökiga rum!, önska mig lycka till.

Her bright skies - Shake U

morning!

Lördag, idag blir det förmodligen spelning och träffa massa folk.. fast känner mig rätt trött så jag får se.
Har ni några planer för dagen och kvällen?

nä nu ska jag ta och fixa lite frukost, sånt man får göra när man är hemma själv.. hehe nä skojja bara, jag är alltid duktig och gör min frukost själv.. oftast!.




20 april

I was sick of restrictions, sick of the boundaries. about to close the door.
Such a lack of conviction, no real connection.
what should I settle for?
But you caught my attention, you built on the tension.
and you left me wanting more.
Now I don't know what to do with myself, do with myself.
I don't want nobody else.

I let you in, I let you in and you infected me.
Can' t get enough of you.
I breathed you in and now I'm in too deep.
Don't think I'm pulling through, can't get enough of you,

I saw your intentions, I gave you permission.
Go ahead and start the war.
I was out of addictions by my own admission.
oh I've been keeping score.
But you made an exception, you taught me a lesson.
Who cares where I've been before?
You would never leave me all by myself, all by myself.
you don't want nobody else.

You're so contagious! And now I know for sure there is no cure...

Btw här är dagens sminkning :*

homofobi

Jag slog nyss upp Homofobi som bokstavligen betyder rädsla för likhet”.

Begreppet används oftast för att beskriva negativa känslor och attityder gentemot homosexuella och homosexualitet som anses ha sitt ursprung i en ogrundad rädsla eller som är ett resultat av okunskap.

Numera inkluderas ofta även bifobi och transfobi, dvs rädsla för otydliga könsgränser.

Fick också fram att homofobi är en kraftig irrationell rädsla som mot riktar sig mot homosexuella/homosexualitet.

Asså jag börjar undra..Vadå rädd?, vad finns det att vara rädd för?.

Homosexuella är människor precis som oss, rädd det är man för typ spindlar, ormar, höjder ovs.

De flesta tänker aldrig på att någon man möter kan vara homosexuell. Det betyder egentligen att man förutsätter att alla är heterosexuella. Hur homosexuella ser ut har man dessutom en klar bild av: "Alla bögar är feminina och alla lesbiska är maskulina."

Men på alla syns det inte att man är homosexuella.
Men om homosexualiteten plötsligt skulle börja synas ordentligt skulle du upptäcka att du har träffat både bögar och lesbiska, utan att ha haft en aning om det. Kanske är din brevbärare, din snabbköpskassörska, ditt barns lärare, din kommunalpolitiker eller din favoritartist homosexuell, och vad kan du göra åt det?..ska du sluta lyssna på din favoritartist och se till att ditt barn får en annan lärare?

Jag förstår faktiskt inte varför vissa tycker det är det är fel och äckligt att killar är ihop med killar eller tjejer är ihop med tjejer.

Man hör ofta folk som kallar andra för ’’Bögjävel’’.

Men varför väljer man ”Bögjävel” som skällsord?

Nu när jag tänker efter så finns det hur många uttryck som helst som vi använder i vårt vardagsspråk som faktiskt inte borde vara skällsord.

Bög, en homosexuell kille.

Hora, en tjej/kvinna som säljer sin kropp för pengar, Det finns många exempel.

I Sverige har vi något som kallas diskrimineringslagstiftningen.

I den står det att man t.ex. inte får diskriminera någon i arbetslivet på grund av den sexuella läggning som personen har.

Man ska inte behandlas sämre än en heterosexuell för att man är just homosexuell.

Men ändå så förekommer det? och sen sker det hatbrott mot de homosexuella, Det är helt sjukt!.

Jag fattar seriöst inte vad det är för fel på människor!, hur länge ska det här få pågå?.


18 april

Jag vaknade nyss, och känner mig rätt så utvilad men inte så konstigt med tanke på att jag sov rätt mycket igår.
Får se vad som händer idag, skulle behöva riva ut min garderob och vika ihop allt på nytt och även rensa ut kläder som jag inte vill ha och inte heller använder. Men känner mig lite för lat för det.. haha.

Just det, guess what.. jag blev intagen på stylist linjen i Halmstad, så förmodligen blir det att jag flyttar dit efter sommaren eller i mitten av augusti, blir nog rätt spännande isåfall.

så ska ta och kolla efter lite lägenheter nu, vad ska mina söta läsare göra idag? :*



helgen

Sorry för dålig uppdatering!, kommer bli bättre (Y).

Men i fredags så var det först skolan, men hade bara samhäll en timme så slutade vid halv tolv, sjukt skönt, sen gick jag hem och åt och duschade och fixade mig sen bar det av till jönköping för att gå på punkspelning.. det var helt ok, går mest för att träffa goa människor. Det gick dock bättre än förra gången då jag kom hem med sprucken läpp samt att min väska, plånbok och allt blev stulet.

Sen idag så har jag inte gjort allt för mycket, mest chillat, har vart grymt trött så har mest sovit, men det är skönt med bara en ''hemma dag'' ibland också, få vila upp sig lite.

Nä nu ska jag ta och kolla lite på tv:n sen blir det sängen, puss sötnosar :*



11 April

God morgon på er, hur är det med er?, med mig är det bra vaknade dock nyss så jag har lyckats sova i typ 13 tim, men det är ju fortfarande lov så då får man vara uppe sent och sova länge.

måste berätta en sjuk känsla jag har haft på sista tiden. Ha ni nån gång känt ett riktigt behov efter något?, ni kan typ inte sluta tänka på det och bara måste ha det?.
Iallafall så har jag känt så efter kött.. haha.
Jag får världens beroende av kött, helt sjukt. Har ni någonsin känt att det vattnas i munnen när ni tänker på kött, man kan liksom inte sluta tänka på det, det låter helt skumt, men på sista tiden så har jag fått många såna, vad ska man kalla det? ''anfall'', har inte den blekaste aningen varför dock men så ligger det till, så inatt runt ett tiden så stod jag och lagade hamburgare, hur konstigt låter inte det då?.. men gott var det allt iallafall.. haha.

Men idag så har jag inga planer direkt kanske skulle träffa mitt ex, men vi får se hur det blir.


update

Shit, va trött jag är nu, somnade inte förens klockan tio imorse så jag är rätt slutkörd, men gårdagen var faktiskt sjukt kul, det spenderades hos Hanna i vaggeryd med awesome folk så det blev en riktigt lyckad kväll.
Slutade dock med nya blå märken lite här och var och att jag hade på mig andra kläder än vad jag hade till en början, även skateboard åkande och cyklande.. haha, men det är sånt som händer, sjukt värt var det iallafall.

Idag när man äntligen orkade ta sig upp för att vänta på tåget så blev det att få sitt hår färgat i lite svarta slingor som tidsfördriv, hehe det är ju lite nice faktiskt.

och såhär såg man ut igår, dock är man ju inte lika snygg idag, men det är ju rätt förståligt.



Morsning korsning

God morgon, härligt att jag kom upp i tid idag..haha ja, tolv är tidigt för mig för jag brukar vanligtvis sova fram till ett två, och jag känner mig ganska utvilad och pigg. Det känns som det kommer bli en toppen dag och kväll, eller vad säger ni?, jag mår prima och känner mig faktiskt väldigt glad så vi får hoppas att det håller i sig, men med mitt temperament så vet man ju aldrig.. haha.
Nä men jag längtar lite till ikväll för då blir det förhoppningsvis att dra sig in till Vaggeryd och festa lite med massa trevliga folk och betald resa dit och hem sitter ju heller inte helt fel, man har ju awesome vänner (Y), så blir att leta fram lite kläder och sånt nu, och såklart ska jag va snyggast som vanligt.. haha *ironi*.

Vad ska min kära läsare hitta på för bus ikväll? :*


Vampire diaries

Så nu har jag precis kommit hem, först så kom Kevin hem till mig sen så stack vi och träffade fille, sen skulle kevin med tåget och jag och Fille stack hem till henne och kollade på någon samlad skit med Robert gustavsson, sjukt kul var det iallafall. Hon bjöd också på hennes nybakade muffins och konstigt nog gick dom att äta.. haha (Y).

Nu hade jag tänkt ladda hem lite avsnitt av Vampire diaries, den serien är ju grymt bra alltså, håller ni inte med?
Men ni får sova så gott sen, natti :*



krillebooi är i trakterna

Vilken seg torsdag alltså, hade tänkt städa mitt rum, men har jag gjort det?.. ehm nej, är för lat känner jag, sitter här i min säng och väntar på något skojj ska hända.
Fick för övrigt veta att krillebooii är här i trakterna igen.. haha.

Nä, nu ska jag ta och käka lite och fixa iordning mig sen får man la sig ta ut på fjortisjakt (Y)


sanningen om dagens bloggare


Jag läste någonstans varför folk bloggar, och svaren var att man vill skriva av sig, kul att skriva, skriva om sina tankar.
''Besök och kommentarer är inget som jag bryr mig om''.
Men det jag tänkte på är att ''skriva för sig själv, det kan man göra i en dagbok, eller i ett word dokument. Men  vi bloggare vill visa upp sig..." Nu när man tänker på det, är det så uppenbart.
Man bloggar för att man vill att folk ska läsa.
Det är bara bullshit att man sitter och bloggar "bara för att man ska skriva av sig".
Vi bloggare vill få uppmärksamhet, så är det bara.
I know you know it.

visst är det så?.. vi vill synas, höras och få feeback på det vi skriver..




valen

Åh, vad ledsen jag blir.. fick hem de preminilära intagningsbreven till gymnasievalen, och de tre första jag ville komma in på är
  • Frisör/stylist - Västerås
  • Stylist - Västerås
  • Frisör - Västerås
Men alla hade för höga poäng så kommer inte komma in där, sen hade jag valt stylist i halmstad och jönköping sen stylist/frisör i Landskrona, men jag får inte veta om jag kom in där förens nästa vecka.
Men jag sitter nu och kollar runt lite och hittade flera gymnasium i halmstad/falkenberg som jag skulle vilja söka till, så få prata med min syo på tisdag, hoppas jag kan lägga tll nya val.

Är det någon som vet om man kan lägga till nya val när man kan göra sina omval?


God morgon!

Vaknade nyss av min satans mobil, just nu hatar jag min sms singnal haha.. men i vilket fall så var det rätt bra att jag kom upp såhär pass tidigt ändå, så slipper jag sova bort hela dagen som jag nästan har gjort varje dag än så länge av lovet, not good. Jag vet inte riktigt vad som händer idag, blir väl att träffa fille, får ju passa på nu när hon är hemma från västerås.

Men nu ska jag ta och käka lite och vakna till av lite skön musik, vi hörs snart sötungar :*


RSS 2.0